Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 maart 2018, 15:09

Fietser ernstig gewond bij aanrijding met auto op N825 in Lochem

Laatst bijgewerkt: zondag 14:11 uur

LOCHEM – Op de kruising Nettelhorsterweg (N825) met de Broekstraat in Lochem is dinsdagochtend 20 maart een fietser ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. De fietser is met onbekend letsel onder begeleiding van een trauma-arts naar een ziekenhuis in Enschede vervoerd.

De fietser wilde kort na 9.30 uur vanuit de Broekstraat de Nettelhorsterweg oversteken. Vermoedelijk heeft de fietser, mede door de stand van de zon, een automobilist, die richting Lochem reed, over het hoofd gezien. De automobilist probeerde een aanrijding nog te voorkomen, maar tevergeefs. De gealarmeerde hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, waren snel ter plaatse. De automobilist kwam na de aanrijding met de schrik vrij.

De politie leidde het overige verkeer langs het ongeval heen. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.