Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 maart 2018, 19:29

Mannen op gestolen scooter na achtervolging aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 14:11 uur

DOETINCHEM – De politie heeft dinsdagmiddag omstreeks 17.00 uur twee mannen aangehouden aan de Beukenhage op verdenking van het proberen te stelen van een scooter en heling.

Aan het einde van de middag rond 16.20 uur gingen agenten naar aanleiding van een melding naar de Caenstraat. Toen ze daar aankwamen bleek dat de twee mannen hadden geprobeerd een scooter te stelen. Toen dat door omstanders werd opgemerkt gingen de mannen ervandoor richting De Gaarde.

Agenten konden de mannen na een zoektocht met diverse politie-eenheden aan de Beukenhage aanhouden. Tijdens de aanhouding waren de mannen in het bezit van een scooter die van diefstal afkomstig bleek te zijn. Hierop zijn de mannen (19 en 20 jaar uit Beekbergen en Rekken) aangehouden voor poging diefstal scooter en heling.

Tijdens het vervoer naar het cellencomplex beledigde de 20-jarige man de agenten. Bij de insluiting bleek dat de man meer dan een gebruikershoeveelheid drugs bij zich had.

Nader onderzoek wees verder uit dat de 19-jarige man nog gezocht werd en nationaal gesignaleerd stond in verband met een gepleegde inbraak.

Beide mannen zijn ingesloten voor nader verhoor en tegen ze wordt proces verbaal opgemaakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.