Redactie 112 0 reactie(s) zo 04 maart 2018, 5:52

Politie voorkomt illegale straatrace in Wehl

Laatst bijgewerkt: zondag 14:11 uur

WEHL – De politie heeft zondagochtend omstreeks 02.15 uur illegale straatraces kunnen voorkomen op het A18 bedrijvenpark in Wehl. Ongeveer veertig automobilisten hadden zich verzameld om tegen elkaar te gaan racen.

Toen agenten daar aankwamen ging een groep straatracers ervandoor en probeerden een controle te voorkomen. Het bedrijvenpark werd vervolgens afgesloten zodat de auto’s niet konden vertrekken zonder gecontroleerd te zijn. Een andere groep straatracers dacht de politie toch nog te slim af te zijn, maar uiteindelijk werden ze alsnog gepakt op een bedrijfsterrein waar ze zich hadden verstopt.

Nader onderzoek bij de bestuurders en hun auto’s leverde geen bijzonderheden op. Alle aanwezigen zijn na de controle door de agenten gesommeerd om te vertrekken waar zij gevolg aan gaven.

Een 28-jarige man uit Doetinchem reed na de controle over de A18 richting Doetinchem. Niet lang daarna werd zijn rijbewijs ingevorderd omdat hij met 197 km per uur over de A18 reed.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.