Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 januari 2018, 16:18

Agenten beledigen op Facebook ook strafbaar!

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:10 uur

DOETINCHEM – Meerdere personen hebben vandaag een brief ‘ontbieding verhoor’ gekregen van de politie, omdat agenten op Facebook grof waren beledigd. De beledigingen gingen over een aanhouding van afgelopen woensdag in Doetinchem.

De politie begrijpt dat het werk dat zij doen niet altijd alleen maar lovende reacties oproept. Dat mensen een mening hebben over het politiewerk is ook prima. Het is niet erg als mensen kritisch zijn. Wordt die mening echter beledigend en plaats je die op social media, dan is dat wel een probleem! Beledigingen op Facebook zijn net zo strafbaar als op straat.

Denk dus goed na voordat je wat post op een social media-account. Voor je het weet ga je te ver en loop je het risico op vervolging.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.