Redactie 112 0 reactie(s) di 16 januari 2018, 16:45

Fietser twee keer aangereden op de Vossenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 14:10 uur

DOETINCHEM – Op dinsdagochtend omstreeks 08.10 uur hebben er op de Vossenstraat twee verkeersongevallen plaatsgevonden waarbij een fietser gewond is geraakt.

De fietser reed over de Vossenstraat in de richting van de Caenstraat. Ter hoogte van het Kraaienbosje kwam uit tegenovergestelde richting een scooter die hem raakte tijdens het passeren. Hierdoor raakte de fietser uit balans en viel waardoor letsel is ontstaan. De bestuurder van de scooter is doorgereden.

Na de val is de fietser weer op zijn fiets gestapt. Maar omdat zijn fiets nauwelijks vooruit kwam werd hij nogmaals aangereden, nu door een achterop komende fietser. De fietser is vervolgens eveneens doorgereden.

De politie is op zoek naar getuigen van de twee aanrijdingen en wil graag in contact komen met personen die iets gezien hebben.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.