Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 januari 2018, 17:13

Medewerker zwembad Lochem overleden na ongeluk in container

Laatst bijgewerkt: zondag 14:10 uur

LOCHEM – De brandweer heeft in Lochem dinsdagmiddag twee mensen uit een zeecontainer gered. Eén van hen is er ernstig aan toe. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Volgens de veiligheidsregio waren ze onwel geworden toen ze in de container bij zwem- en sportcentrum De Beemd pelletkorrels aan het uitladen waren. Het centrum maakt gebruik van pelletkachels. Wat er is misgegaan, wordt onderzocht.

De brandweer heeft de container opengebroken. Een derde persoon stond volgens de veiligheidsregio buiten de container.

Update

Voor een van de twee opgesloten personen kwam de hulp te laat. De arbeidsinspectie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat er is misgegaan. Burgemeester van de gemeente Lochem, Sebastiaan van ’t Erve, meldt aangeslagen te zijn door het incident en dat zijn gedachten uit gaan naar de nabestaanden van het overleden slachtoffer. Ook is hij in contact met de overige medewerkers en het bestuur van het sportcentrum om hen bij te staan.

Het sportcomplex, welke eerst open bleef, is gesloten. Onbekend is wanneer deze weer open gaat.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.