Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 december 2017, 16:05

Gewonden bij frontale aanrijding op de Vordenseweg in Baak

Laatst bijgewerkt: zondag 14:10 uur

BAAK – Bij een frontale aanrijding op de Vordenseweg in Baak zijn vrijdagochtend 15 december twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers zijn met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde kort voor 9.00 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen een busje en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. De personenauto belandde na de klap in een naastgelegen sloot. De bestuurster hiervan kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. De bestuurder van het busje kon op eigen kracht zijn voertuig verlaten. De brandweer van Zutphen kwam met een hulpverleningsvoertuig ter plaatse maar kon na aankomst weer huiswaarts keren.

Door het ongeluk werd de Vordenseweg in beide richtingen afgesloten voor verkeer. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.