Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 30 november 2017, 18:06

Baron of the Town sluit na aantreffen vuurwapen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:10 uur

DOETINCHEM – Baron of the Town aan de Huber Noodtstraat in Doetinchem moet zes weken dicht, omdat er een vuurwapen is aangetroffen. De ondernemer heeft tot vrijdag 1 december 12.00 uur de tijd om de deuren te sluiten.

Vuurwapen
Het vuurwapen, een gasalarmpistool en ook een aantal patronen en een patroonhouder werden tijdens een controle op 19 november aangetroffen. Bovendien stuitte de politie tijdens nader onderzoek op een getuige die had gezien dat de ondernemer het wapen zichtbaar voor klanten droeg.

Besluit
Op grond van deze waarnemingen heeft burgemeester Mark Boumans besloten Baron of the Town voor zes weken te sluiten.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.