Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 oktober 2017, 16:09

Professionele hennepkwekerij aangetroffen in bedrijfspand Halle

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:09 uur

HALLE – De politie heeft woensdagochtend een professionele hennepkwekerij aangetroffen in een bedrijfspand aan de Marssestraat te Halle. De kwekerij wordt op dit moment ontmanteld.

De politie besloot vannacht een nader onderzoek in te stellen in het bedrijfspand nadat er informatie was binnengekomen over mogelijke hennepteelt. Eenmaal binnen werden 650 hennepplanten aangetroffen en er waren zichtbaar meerdere oogsten geweest.

Binnen en buiten het bedrijf heeft de politie verschillende goederen aangetroffen die gebruikt worden om een hennepkwekerij te laten draaien. Alle aanwezige hennepplanten worden vernietigd, evenals de aangetroffen goederen en kweekapparatuur.

De politie heeft op dit moment nog geen aanhoudingen verricht.

112 Halle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Halle lees je in onze categorie 112 Nieuws Halle. Alle 112 alarmeringen uit Halle kan je live volgen via 112 meldingen Halle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.