Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 oktober 2017, 16:08

Vrouw in scootmobiel zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:09 uur

HUMMELO – Op de Sliekstraat N314 in Hummelo is vrijdagmiddag 6 oktober een oudere vrouw in een scootmobiel zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 13.45 uur. De vrouw wilde met haar scootmobiel vanaf een fietspad de Sliekstraat oversteken om naar haar appartementencomplex te gaan. Bij het oversteken zag zij vermoedelijk de naderende vrachtwagen over het hoofd. De vrouw in de scootmobiel raakte na de aanrijding zwaargewond. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ook een speciale zorgambulance uit de veiligheidsregio Gelderland-Zuid, die toevallig in de buurt was, verleende eerste hulp. De vrachtwagenchauffeur, afkomstig uit Groningen, kwam met de schrik vrij.

De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk. De scootmobiel raakte na het ongeluk in meerdere stukken. De vrachtwagen raakte licht beschadigd.

112 Hummelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hummelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Hummelo. Alle 112 alarmeringen uit Hummelo kan je live volgen via 112 meldingen Hummelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.