Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 september 2017, 16:41

Twee mannen aangehouden voor vernielingen in de binnenstad

Laatst bijgewerkt: zondag 14:09 uur

DOETINCHEM – In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 september zijn op de Gaswal twee mannen aangehouden voor het plegen van diverse vernielingen in de binnenstad van Doetinchem. De twee zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Een getuige meldde rond 2.30 uur dat een groep van 6 jongeren vernielingen aan het plegen waren op de Kapoeniestraat. Toen de politie ter plaatse kwam troffen ze op een parkeerplaats een auto met een kapot raam aan. De twee mannen, 21 en 22 jaar uit Doesburg, konden op heterdaad worden aangehouden. De andere vier waren inmiddels vertrokken.

Uit nader onderzoek bleken er in de stad meerdere vernielingen te zijn gepleegd. Van meerdere auto’s waren ruiten, antennes of spiegels vernield. Ook waren diverse bloempotten en borden omver gegooid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.