Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 september 2017, 17:42

Veel overlast van eerste herfststorm van dit jaar

Laatst bijgewerkt: zondag 10:47 uur

REGIO – Nederland heeft vandaag te maken met de eerste herfststorm van dit jaar. Op Vlieland is windkracht 10 gemeten. De NS rijdt op een aantal plekken met minder treinen en op Schiphol zijn vluchten vertraagd. Rond 11.00 uur kreeg de storm officieel het label ‘zwaar’.

De brandweer in de regio was druk met stormschade meldingen. In een boom aan de Teubenweg in Keijenborg is door de eerste herfststorm een tak afgebroken en gevaarlijk komen te hangen. De brandweer is enige tijd bezig geweest met het verwijderen hiervan.

De brandweer van Hengelo kreeg kort na 14.00 uur de melding. Ter plaatse bleek de tak te hoog en gevaarlijk te hangen dat men er met een ladder niet bij konden komen. Hierop werd besloten om de hoogwerker uit Doetinchem in te schakelen. Na het wegzagen van enkele takken werd de grote tak, die door de storm was losgekomen, verwijderd. Door alle werkzaamheden werd de Teubenweg enige tijd afgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.