Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 september 2017, 22:12

GHB gebruiker draait compleet door

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:09 uur

‘S-HEERENBERG – Een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is vrijdagavond omstreeks 19.10 uur in verwarde toestand aangetroffen op de Den Alst.

Agenten kwamen ter plaatse na een melding dat een doorgedraaide man met ontbloot bovenlijf, die mogelijk onder invloed was van flakka, over straat zou lopen. De man veroorzaakte daarbij veel onrust en angst in de wijk.

Bij aantreffen vertoonde de man alle symptomen van iemand die GHB had gebruikt. Desgevraagd verklaarde de man dat hij teveel GHB tot zich had genomen. De man is vervolgens voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens het transport naar het ziekenhuis en tijdens zijn behandeling aldaar werd de man agressief en moest met fysieke dwang onder controle worden gebracht.

112 's Heerenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in 's Heerenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws 's Heerenberg. Alle 112 alarmeringen uit 's Heerenberg kan je live volgen via 112 meldingen 's Heerenberg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.