Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 18 juli 2017, 18:42

Fietser aangereden op de Wijnbergseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:08 uur

BRAAMT – Dinsdagavond omstreeks 18:00 uur is een fietser licht gewond geraakt op de Wijnbergseweg in Braamt. Dit gebeurde toen de fietser wilde afslaan maar daarbij een auto over het hoofd zag.

De fietser reed in een groepje, hij was de enige die pardoes de weg overstak en werd geschept door een auto. De man is in een opgeroepen ambulance nagekeken en heeft geen ernstig letsel overgehouden aan de aanrijding. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis en is thuis afgezet. De automobilist kwam met de schrik vrij, naar het zich laat aanzien lijkt de schade aan de auto mee te vallen.

112 Braamt

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Braamt lees je in onze categorie 112 Nieuws Braamt. Alle 112 alarmeringen uit Braamt kan je live volgen via 112 meldingen Braamt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.