Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 02 juli 2017, 16:34

Gewonde motorcrosser weigert transport naar ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:08 uur

ZELHEM – Zondagmiddag is een motorcrosser ten val gekomen bij motorclub ZMAC aan de Korenweg in Zelhem. Een man kwam tijdens een trail(event) ten val en raakte even kort buiten zijn bewustzijn.

Een opgeroepen traumahelikopter is onderweg afgemeld, de man was bij aankomst van de hulpdiensten weer snel aanspreekbaar. Nadat ambulance personeel de man hadden gecontroleerd, besloten zei de man voor controle mee te nemen naar het ziekenhuis. Echter wilde de man niet mee en zijn race afmaken. De sfeer was even grimmig maar met een 6 tal agenten wisten zei de man de ambulance in te krijgen. Onder begeleiding van een politieauto is de man naar het ziekenhuis vervoerd.

Welke verwondingen de man precies heeft opgelopen is onbekend.

112 Zelhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Zelhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Zelhem. Alle 112 alarmeringen uit Zelhem kan je live volgen via 112 meldingen Zelhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.