Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 juni 2017, 17:28

Politie rukt uit voor vechtersbazen met vuurwapen

Laatst bijgewerkt: zondag 14:08 uur

DOETINCHEM – Op maandag avond 26 juni kreeg de politie een melding van een vechtpartij tussen ongeveer twintig jongeren in Doetinchem. Door de melder was gezien dat twee vechtersbazen een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich droegen. Door de melder werd een goed signalement van de verdachten gegeven.

Er werden meerdere eenheden aangestuurd waarna de twee verdachten staande gehouden konden worden. Bij de staande houding werd het op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen. De twee verdachten werden aangehouden en ingesloten op het politiebureau.

Later bleek dat de twee verdachten bij twee eerdere incidenten gedreigd hadden met het wapen. Van de incidenten werd aangifte gedaan door de slachtoffers.

Uit onderzoek kwam naar voren dat het geen echt vuurwapen betrof maar een balletjespistool. Het balletjespistool werd in beslag genomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.