Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 juni 2017, 16:30

Fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:08 uur

LOCHEM – Een 79-jarige man uit Alblasserdam is woensdag 21 juni om het leven gekomen na een verkeersongeval op de Nettelhorsterweg in Lochem.

De man fietste omstreeks 11.30 uur over de Broekstraat en stak de Nettelhorsterweg, een voorrangsweg, over. Hij werd geschept door een vrachtauto die vanuit de richting Borculo kwam. De bestuurder van de vrachtwagen, een 33-jarige inwoner van Ede, kon de man helaas niet meer ontwijken. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar hulp mocht niet meer baten.

De echtgenote van het slachtoffer, die kort voor hem met haar fiets de weg overgestoken was, bleef ongedeerd. Voor haar en andere getuigen is slachtofferhulp ingeschakeld.

112 Lochem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Lochem lees je in onze categorie 112 Nieuws Lochem. Alle 112 alarmeringen uit Lochem kan je live volgen via 112 meldingen Lochem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.