Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 21 mei 2017, 16:39

Gastheer belaagt door ‘gasten’

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:07 uur

DOETINCHEM – Zaterdagnacht rond 02.30 uur zijn twee mannen van 23 en 25 jaar oud aangehouden voor openlijke geweldpleging in een horecagelegenheid aan de Grutstraat in Doetinchem. Beide verdachten komen uit Doetinchem.

Tijdens de horecanacht sprak de gastheer van het café twee mannen aan op hun ongewenste gedrag; beiden werden gesommeerd de zaak te verlaten toen dat niet veranderde. Hierop ontstond het nodige duw en trekwerk met de overlastgevers en kreeg de gastheer meerdere vuistslagen van enkele omstanders. Toen de groep zich naar buiten had verplaatst met de gastheer, werd daaruit een barkruk in zijn richting gegooid. Agenten die op dat moment buiten aanwezig waren, konden direct hierop het duo aanhouden.

Een derde verdachte wordt binnenkort op het bureau verwacht; hij kon vannacht wegkomen maar is bekend. Direct na het incident heeft de politie al enkele getuigen gehoord; anderen worden nog benaderd.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.