Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 mei 2017, 19:01

Brandweer Doetinchem neemt op ludieke wijze afscheid van collega

Laatst bijgewerkt: zondag 14:07 uur

DOETINCHEM – De brandweer van Doetinchem heeft vanavond op ‘gepaste’ wijze afscheid genomen van een collega, een in scene gezette inzet werd gebruikt om op ludieke wijze zijn laatste dagen luister bij te zetten.

Rond 18:05 uur werd de brandweer opgeroepen voor een dier op hoogte, aan de Edisonstraat zou een ‘poes’ in nood zijn. In werkelijkheid was het een opgezet plan om een collega te bedanken voor 21-jaar trouwe dienst. Op het dak van het gebouw trof dhr. Veldkamp zijn partner aan, beneden stonden zijn collega’s de inzet met veel plezier te volgen. Aan onze fotograaf meldt hij na 21 jaar dienst toe te zijn aan iets anders, hij heeft zich altijd met veel plezier ingezet voor de brandweer.

Binnenkort wordt in Doetinchem een nieuwe hoogwerker in dienst genomen, de bemanningsleden krijgen of hebben hier al een opleiding voor gehad. Voor de heer Veldkamp een mooi moment om afscheid te nemen van het korps.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.