Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 maart 2017, 15:50

Het Mobile Media Lab komt naar Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:07 uur

DOETINCHEM – Mogen we u iets vragen? Weet u welke maatregelen u zelf kunt nemen om een inbraak te voorkomen? En weet u eigenlijk hoe u in contact kunt komen met uw wijkagent? Wij zijn benieuwd naar uw antwoord op deze en andere vragen over het contact en de communicatie met de politie. Daarom komt het Mobile Media Lab van de politie op 24 maart naar Doetinchem.

In het Mobile Media Lab kunt u als inwoner uw mening geven over de verschillende contactmomenten, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Het Mobile Media lab is een vrachtwagen die speciaal is aangericht als mobiele onderzoeksruimte. Naast het invullen van de enquête is er volop gelegenheid om met politiemensen uit uw gemeente in gesprek te gaan. Ook is er een politiemotor aanwezig en kunt u in gesprek met iemand van de gemeente.

Waar en wanneer?
De truck doet van 20 maart t/m 23 maart diverse scholen aan in Doetinchem, Didam en Ulft. Op vrijdag 24 maart is iedereen van harte welkom om de truck te bezoeken. De truck staat dan van 10.00 uur tot 17.00 uur in het centrum van Doetinchem aan het Simonsplein. Komt u ook?

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.