Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 februari 2017, 16:58

Vrouw (60) beroofd bij pinautomaat aan de Hamburgerstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 14:06 uur

DOETINCHEM – De politie zoekt getuigen van een beroving die vrijdag 17 februari plaatsvond bij een pinautomaat aan de Hamburgerstraat in Doetinchem. Een onbekende man probeerde daar het net gepinde geld uit handen te trekken van een 60-jarige vrouw uit Doetinchem.

De poging beroving vond rond 14.00 uur plaats vrijdag. De 60-jarige vrouw had net gepind bij de ING bank en draaide zich met de biljetten nog in haar hand om, toen ze ineens oog in oog stond met een blanke man die het geld uit haar handen probeerde te trekken. Dat lukte niet helemaal want de vrouw hield haar geld stevig vast. De man is met een klein deel van het geld weg gerend. Hij rende via de Hooge Molenstraat -het steegje naast de pinautomaat- richting het station.

Signalement
De dader is een blanke man met vermoedelijk heel kort, blond haar. De vrouw schatte hem ongeveer 20 jaar oud en 1.75m lang. Hij droeg een blauwe, korte jas met capuchon en een spijkerbroek.

Tips?
Heeft u de dader wellicht gezien vrijdagmiddag en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.