Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 18 februari 2017, 20:17

Politiehelikopter boven Gaanderen op zoek naar man met geweer

Laatst bijgewerkt: zondag 14:06 uur

GAANDEREN – Rondom de Kerkstraat is zaterdagmiddag enige tijd verhoogde activiteit van de politie geweest, nadat er een melding was binnengekomen over een man met een geweer.

De meldkamer van de politie kreeg even na 17.00 uur een verontrustend telefoontje. Er zou een man zijn gezien die ter hoogte van het kerkhof stond en een geweer bij zich had.

Vanwege de ernst van de melding gingen meerdere politie-eenheden en een politiehelikopter ter plaatse. Boven Gaanderen en het buitengebied hing vervolgens lange tijd een politiehelikopter. De persoon werd niet aangetroffen en rond 18.00 uur werd de politie-actie beëindigd.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Achterhoek West, via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.