Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 februari 2017, 22:15

Kop-staart aanrijding bij verkeerslichten Europaweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:06 uur

DOETINCHEM – Woensdagavond omstreeks 21:55 vond er een ongeval plaats op de Europaweg in Doetinchem, er zou sprake zijn van een lichte beknelling.

Het gaat om een kop-staart aanrijding bij de verkeerslichten. Een automobilist heeft te laat opgemerkt dat zijn voorganger stil stond en is er op geklapt.

De bestuurder van de achterste auto raakte gewond en is met hulp van de brandweer uit zijn voertuig gehaald. Hij is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn door een berger afgesleept.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.