Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 februari 2017, 19:07

Grote ravage op A18 na ernstig ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 14:06 uur

DOETINCHEM – Bij een ongeluk op de A18 zijn deze vrijdag aan het begin van de avond meerdere voertuigen op elkaar gebotst. De VerkeersInformatieDienst (VID) spreekt van een ‘fors ongeluk’. Het gaat om een aanrijding tussen meerdere voertuigen.

Er waren in totaal 3 voertuigen direct bij betrokken. Er zijn uiteindelijk 2 personen met ambulances naar het Slingelandziekenhuis in Doetinchem en het Rijnstateziekenhuis in Arnhem gebracht. Ook een traumahelikopter was uitgerukt naar de plek van het ongeval. Een tweede traumahelikopter werd even later afgemeld. Bij het ongeval was een auto met volgeladen aanhanger betrokken dat voor een ravage op de weg heeft gezorgd. 

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie heeft onderzoek uitgevoerd. Al het vastgelopen verkeer is met behulp van Rijkswaterstaat teruggeleid naar de N18 (Twenteroute). De A18 richting Doetinchem heeft enkele uren dicht gezeten. De snelweg is inmiddels weer vrijgegeven. 

Onbekende getuigen die de aanleiding van het ongeval hebben gezien kunnen zich melden via 0900-8844 politie Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.