Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 januari 2017, 18:07

Hoogwerker brandweer defect bij inzet aan de Slotlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 14:06 uur

DOETINCHEM – Aan de Slotlaan in Doetinchem werd donderdagmiddag omstreeks 16:45 een schoorsteenbrand gemeld, de brandweer rukte uit met een tankautospuit en de hoogwerker.

Bij het inzetten van de hoogwerker ontstond een defect, volgens de brandweer ging een sensor kapot waardoor de hoogwerker niet meer inzetbaar was, dit gebeurde tijdens het heffen van de bak. In eerste instantie werd hierop het dichtstbijzijnde korps (Dieren) met een hoogwerker gealarmeerd, deze werd echter kort daarop weer geannuleerd.

De brand in de schoorsteen vormde geen bedreiging, er was geen sprake van kans op uitbreiding en een snelle inzet van bovenaf leek niet nodig. Na een klein kwartier was de storing in de hoogwerker verholpen en kon deze alsnog worden ingezet.

De brandweer heeft de schoorsteen geveegd, de bewoners kregen een tijdelijk stookverbod.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.