Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 januari 2017, 17:39

Inbrekers laden wasmachines en koelkasten in bestelbus

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:06 uur

LEUTINGEWOLDE – Dankzij een oplettende getuige kon de politie in de nacht van zaterdag op zondag drie inbrekers aanhouden.

De mannen hadden kort daarvoor bij een loods van een witgoedhandel aan de Turfweg de toegangsdeur vernield en meerdere goederen, oa. wasmachines en koelkasten, weggenomen en in een bestelbus geladen. Hierna waren ze weggereden in de richting van Leek. De gealarmeerde politie kon dankzij de goede beschrijving van het voertuig door de getuige de mannen op de Oude Postweg in Midwolde aanhouden. De goederen en bestelbus werden in beslag genomen en de verdachte, 18 en 43 jaar uit Groningen en 22 jaar uit Doetinchem werden ingesloten. De politie stelt een onderzoek in.

112 Leutingewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Leutingewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Leutingewolde. Alle 112 alarmeringen uit Leutingewolde kan je live volgen via 112 meldingen Leutingewolde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.