Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 31 december 2016, 18:41

Brandweer redt bewoner uit brandend appartement

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:06 uur

DOETINCHEM – In een appartementencomplex aan de Gasthuisstraat te Doetinchem is omstreeks 16:20 brand ontstaan in een woning, de brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer is met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse, de brand was uitslaand. De bewoner is gewond geraakt en heeft een raam moeten openen om adem te kunnen halen, de bewoner is door de brandweer uit de woning gehaald en is per ambulance met onbekend letsel naar het Slingeland ziekenhuis vervoerd.

Volgens de brandweer had een kunststof tafeltje in de woning van de man vlam gevat. De man zag kans naar een slaapkamerraam te vluchtten, maar kwam daar in de val te zitten. De brand is kort maar hevig geweest, de schade aan het appartement is behoorlijk.

Update

Onderzoek wijst uit dat de brand in het appartement is ontstaan door brandende kaars in een kerststukje.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.