Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 december 2016, 2:29

Flinke schade bij aanrijding tussen twee auto’s op de Terborgseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:05 uur

DOETINCHEM – Donderdagavond 1 december zijn de hulpdiensten omstreeks 20:40 gealarmeerd voor een ongeval op de Terborgseweg in Doetinchem.

Ter plaatse bleek dat er een kop-staartbotsing had plaatsgevonden waarbij twee auto’s betrokken waren. Een ambulance is ter plaatse geweest om de bestuurders na te kijken, maar niemand hoefde vervoerd te worden. Er was wel een behoorlijke schade aan beide auto’s. Beide auto’s zijn door een berger geborgen.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het overige verkeer ondervond enige overlast van de aanrijding.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.