Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 19 november 2016, 5:44

Klein brandje in garagebox naast woning aan De Aalbes

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:05 uur

DOETINCHEM – In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 november heeft er rond 02:00 uur een korte brand gewoed in een garagebox naast een woning aan De Aalbes in Doetinchem.

Door het snelle ingrijpen van de bewoners was de brand vrij snel onder controle. De brandweer heeft hierop enkel nog een nacontrole uitgevoerd. Wat er precies gebrand heeft en hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk. Na de controle mochten de geschrokken bewoners weer naar huis.

De brandweer stelt bij daglicht een nader onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Bij de brand is voor zover bekend niemand gewond geraakt.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.