Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 november 2016, 15:46

Stagiaires van de politieacademie houden verkeerscontrole

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:05 uur

DOETINCHEM – Woensdagmiddag 16 november is er bij de topsporter aan de Liemersweg wederom een verkeerscontrole gehouden.

Bij de controle waren enkele stagiaires van de politieacademie betrokken voor hun eindexamen opdracht. Ook was er een rollerbank aanwezig voor scooters. Er werd gecontroleerd op niet handsfree bellen, snelheid, gordels, verlichting, papieren en ook op aanhangers. 

Er werden willekeurig auto’s richting de parkeerplaats gedirigeerd waarna zij gecontroleerd werden. Om 15.30 uur was de controle afgelopen, er zijn meerdere processen verbaal uitgeschreven voor diverse overtredingen.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.