Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 15 november 2016, 17:21

Politie neemt grote partij zwaar vuurwerk in beslag

Laatst bijgewerkt: zondag 14:05 uur

WEHL – Na uitgebreid onderzoek heeft de politie een grote partij vuurwerk in beslag genomen in Wehl. Het gaat om ongeveer 10 kilogram. Er zijn ook enige aanhoudingen verricht. Er zat vuurwerk tussen wat te vergelijken is met militaire explosieven. 

De politie werd maandagmiddag gebeld door het Liemers College over het feit dat een leerling een nitraat afgestoken had bij school en er ook een nitraat in zijn bezit was aangetroffen. Via deze melding werd duidelijk dat er vijf jongens illegaal vuurwerk in bezit hadden. Ter plekke op het Liemers College bleek dat vier van de vijf jongens ook één of meer nitraten bij zich hadden op school. Het gaat om twee jongens van 12, twee jongens van 13 en één 14-jarige jongen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.