Redactie 112 0 reactie(s) za 29 oktober 2016, 2:54

Oplettende agenten betrappen jongen op diefstal fiets

Laatst bijgewerkt: zondag 14:05 uur

‘S-HEERENBERG – Vrijdagavond rond 22.10 uur betrapten oplettende agenten tijdens een gerichte actie in het centrum op de Gaarde een jongen op diefstal van een fiets.

De jongen van 17 jaar oud maakte deel uit van een groep en was de agenten opgevallen vanwege hun overlastgevende gedrag. De agenten zagen dat de jongen er met een fiets vandoor ging en samen met de groep wegreed in de richting van het centrum. 

De jongen en de groep werden niet veel later door een surveillance-eenheid op de Victor de Stuerstraat staandegehouden. Uit nader onderzoek bleek tevens dat enkele leden van de groep in het bezit waren van zwaar illegaal vuurwerk. Allen zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau in Doetinchem. De fiets is veiliggesteld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.