Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 oktober 2016, 21:53

Vrouw in rolstoel licht gewond bij aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:05 uur

DOETINCHEM – Een vrouw in een rolstoel is vrijdagavond omstreeks 19:00 uur licht gewond geraakt bij een aanrijdingl met twee scooterrijders.

Zij reed met haar rolstoel op het fietspad nabij de oude bibliotheek, twee scooterrijders hadden dit echter te laat in de gaten waardoor een aanrijding het gevolg was. Eén van jongens tikte de rolstoel iets aan, waardoor de vrouw haar evenwicht verloor en uit de rolstoel viel. Ze is ter observatie meegenomen door de ambulance met een lichte verwonding aan haar pols. De politie heeft verklaringen opgenomen van de jongens.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.