Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 22 oktober 2016, 22:49

Appartement aan de Eggedreef volledig uitgebrand

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:05 uur

DOETINCHEM – In een appartement aan de Eggedreef is zaterdagavond rond 18:45 brand ontstaan. De brand werd vrij snel opgeschaald naar middel brand, omdat het hier meerdere appartementen betrof en waaruit bewoners geëvacueerd moesten worden.

Enkele mensen zijn met hulp van de brandweer uit hun woning gehaald en één persoon is naar het ziekenhuis vervoerd na het inademen van rook. Enkele dieren, waaronder honden en een papegaai, zijn ter plekke door die dierenambulance nagekeken. De woningen rondom het uitgebrande appartement zijn later die avond vrijgegeven, omdat er geen direct gevaar meer bleek te zijn voor de bewoners. Sité Woondiensten is ter plekke voor eventuele schoonmaak van het trappenhuis en de woningen om de eerste rook eruit te krijgen. Het appartement waar de brand woedde wordt afgesloten en morgen doet het Team Brandonderzoek verder onderzoek naar de oorzaak. Over dit was laatste kon de brandweer vanavond nog geen uitsluitsel geven. De bewoner is opgevangen door zijn ouders.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.