Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 oktober 2016, 16:53

Politie zoekt getuigen van poging plofkraak en autobrand

Laatst bijgewerkt: zondag 14:05 uur

TERBORG / GAANDEREN – In de nacht van zondag op maandag hebben onbekenden geprobeerd een plofkraak te plegen op een geldautomaat aan de Walstraat in Terborg.

Rond 03.15 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke plofkraak. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze geen verdachten meer aan. Wel lagen op de toegangswegen zogenaamde kraaienpoten op de weg.

Korte tijd later kwam een melding binnen dat in Gaanderen, op de kruising van de Kerkstraat met de Steverinkstraat, een auto in brand stond. Het bleek te gaan om een Volkswagen Transporter die op 13 oktober in Hengelo (Gld) was gestolen.

Zowel bij de geldautomaat in Terborg als aan de uitgebrande auto werd forensisch onderzoek gedaan.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van de poging plofkraak in Terborg of van de brandstichting in Gaanderen. Informatie is welkom bij het politieteam Achterhoek-Oost via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem via nummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.