Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 21 september 2016, 21:25

Bal op straat oorzaak kop-staart botsing

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:04 uur

DOETINCHEM – Een bal die de straat op rolde heeft op dinsdagmiddag 20 september gezorgd voor een kop- staart botsing aan de Ruimzichtlaan in Doetinchem.

Een aantal jongens waren een balletje aan het trappen op een veldje op de hoek van de Koperen Kees. Een automobilist merkte dit vroegtijdig op en remde, een achterop komende auto kon hierna een aanrijding niet meer voorkomen en klapte tegen de achterkant. Ook een auto daarachter kon niet tijdig remmen en raakte de 2de auto. De vrouw in de middelste auto klaagde van pijn, hierop is ze in de ambulance nagekeken. Ze hoefde uiteindelijk niet mee. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid. Een bergingsbedrijf heeft twee van de drie auto’s afgesleept.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.