Logo 112Doetinchem

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 21 september 2016, 16:20

Gemeente waarschuwt voor verkoopwijze ontstoppingsbedrijf

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:04 uur

DOETINCHEM – Bij de gemeente Doetinchem zijn meerdere meldingen binnengekomen over huis-aan-huis verkoop door een ontstoppingsbedrijf. Vertegenwoordigers van dit bedrijf gaan op dit moment langs de deuren om langlopende servicecontracten aan te bieden om ontstoppingen in de riolering te verhelpen. Daarbij wordt de indruk gewekt dat het bedrijf in opdracht van of samen met de gemeente werkt, maar daar is absoluut geen sprake van. Tevens beweren zij dat er ernstige problemen met het riool zijn. Dit is onjuiste informatie.

Colportage, huis-aan-huisverkoop, is wettelijk toegestaan en u bent vrij om een dergelijk contract af te sluiten, maar let hierbij wel op of de verkoper volgens de landelijke regels werkt. Heeft u door foutieve informatie een abonnement afgesloten, dan verwijzen wij u naar www.consuwijzer.nl voor meer informatie over het ontbinden van de overeenkomst.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.