Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 september 2016, 21:34

Traumahelikopter naar Zelhem voor medisch spoedgeval

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:04 uur

ZELHEM – In een woning aan de Kolstee te Zelhem is zaterdagavond rond 17:30 iemand onwel geworden. De situatie was ook dermate bedreigend dat men de hulp van het Mobiel Medisch Team (MMT) nodig achtte.

De persoon is door een hoogwerker uit de woning gehaald en met spoed naar het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem vervoerd, waarbij ook de twee MMT artsen met een ambulance meegingen. De traumaheli is hierna doorgevlogen naar Doetinchem met de piloot en een agent (deze mocht meevliegen!). Het betrof iemand met hartproblemen. Het is onbekend hoe het met de persoon gaat.

112 Zelhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Zelhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Zelhem. Alle 112 alarmeringen uit Zelhem kan je live volgen via 112 meldingen Zelhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.