Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 september 2016, 18:01

Agressieve Doetinchemmer trapt deur in van bejaard stel

Laatst bijgewerkt: zondag 14:04 uur

DOETINCHEM – Een woordenwisseling op straat is vrijdag in Doetinchem ernstig uit de hand gelopen. Aan de Marsmanstraat kreeg een man een woordenwisseling met een bejaard stel. Even later stormde de man het appartementencomplex waar het stel woonde binnen.

In de hal kwam de verdachte twee oudere vrouwen tegen. Hij sloeg en schopte een van de vrouwen. Ook een andere vrouw probeerde hij te schoppen, maar zij wist de verdachte te ontwijken. De mishandelde vrouw is later gewond naar het ziekenhuis gebracht. De andere vrouw raakte onwel door de schrik; zij werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel.

De verdachte is daarna het complex ingegaan. Hij ging eerst naar de verkeerde verdieping en heeft bij twee appartementen de voordeur ingetrapt. Daarbij raakte een bejaarde vrouw gewond aan haar hand. Uiteindelijk kwam de verdachte aan op de andere verdieping bij de woning van het stel waarmee hij de woordenwisseling had. Ook hier heeft hij de deur opengetrapt en mishandelde het stel.

Slachtofferhulp
Verschillende mensen belden 112, waarna de politie snel ter plaatse kwam. De verdachte was echter al gevlucht. Hij werd op een ander adres gevonden, waar hij zich had verstopt. De man is daar aangehouden. Het gaat om een 41-jarige man uit Doetinchem.

De politie heeft de bewoners van het appartement slachtofferhulp aangeboden. Verder zal er door de politie verder onderzoek worden gedaan om te achterhalen wat er precies is gebeurd. De verdachte zit nog vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.