Redactie 112 0 reactie(s) do 08 september 2016, 15:23

Autodief klemgereden op de Gaswal

Laatst bijgewerkt: zondag 14:04 uur

DOETINCHEM – Een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is woensdagmiddag 7 september 2016 opgepakt op verdenking van autodiefstal.

Een surveillerende motoragent zag op de Varkensweide een gestolen auto staan en stelde direct zijn collega’s in kennis. De politie besloot vervolgens in een onopvallende auto te posten bij de gestolen auto. Toen er iemand instapte en wegreed richting het centrum, zetten de agenten samen met andere eenheden de achtervolging in.

Om een achtervolging in het centrum te voorkomen kon de politie met meerdere (on)opvallende eenheden op de Gaswal de bestuurder inboxen (klemrijden) en werd hij aangehouden. De bestuurder bekende later op het politiebureau de autodiefstal.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.