Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 augustus 2016, 15:55

Plofkraak in supermarkt COOP aan de Slotlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 14:04 uur

DOETINCHEM – In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 03.50 uur, hebben onbekenden bij een winkel van de COOP aan de Slotlaan in Doetinchem een plofkraak gepleegd. Er ontstond enorme schade aan het winkelpand. De daders, vier man volgens getuigen, gingen er met een onbekend geldbedrag in een donker kleurige auto vandoor. Waarschijnlijk was dit een Audi of BMW die in de richting van de Bongerd wegreed.

Diverse politiewagens keken op de uitvalswegen naar de auto uit maar dit heeft niet geleid tot de aanhouding van de verdachten. De politie sprak diverse buurtbewoners en nam getuigenverklaringen op. Het onderzoek werd direct opgestart. Omdat de gevel was ontzet moesten er maatregelen worden genomen om instorten te voorkomen.

Vandaag zal een buurtonderzoek worden gedaan en het onderzoek voortgezet. Vanzelfsprekend worden relaties met andere plofkraken meegenomen in het onderzoek.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben en die nog niet met de politie hebben gesproken. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.