Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 augustus 2016, 13:24

Verkeerslichten werken niet door brand in schakelkast

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:04 uur

DOETINCHEM – Op de kruising van de Varsseveldseweg met de Zuivelweg te Doetinchem is maandagavond een schakelkastkast voor de daar aanwezige verkeerslichten volledig uitgebrand.

De brandweer kreeg de melding omstreeks 22:30 uur dat het om een gebouwbrand zou gaan, maar dit bleek de schakelkast te zijn. Ze hebben de kast, die nog onder spanning stond, met schuim geblust waarna Liander de verdere stroomtoevoer afsloot. Het kan tot 2 weken gaan duren voordat er een nieuwe kast geplaatst is.. De brand was snel onder controle. Het overige verkeer werd enige tijd omgeleid, waardoor er enige hinder ontstond.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.