Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 augustus 2016, 4:14

Beschonken automobilist botst op tegenligger

Laatst bijgewerkt: zondag 14:04 uur

DOETINCHEM – Van een 25-jarige man uit Doetinchem is op zondagavond het rijbewijs ingenomen. Hij was op de Hofstraat de macht over het stuur verloren en veroorzaakte een aanrijding met een tegenligger. Bij controle bleek hij onder invloed van alcohol te zijn.

Omstreeks 22.30 uur kreeg de politie melding van een aanrijding met letsel op de Hofstraat te Doetinchem. Ter plaatse bleek de veroorzaker te hebben gedronken en de ademanalyse op het bureau gaf later een uitslag van 665 ug/l. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen. In de tegemoetkomende personenauto zat een gezin uit Dieren waarvan een van de kinderen voor nader onderzoek naar het ziekenhuis werd overgebracht. 

De veroorzaker kan rekenen op extra aandacht van de politie omdat hij verklaarde toch te blijven rijden ondanks zijn ingenomen rijbewijs.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.