Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 juli 2016, 7:51

Dode bij brand in flat aan de Eduard Schilderinkstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:04 uur

DOETINCHEM – Bij een brand in een appartement aan de Eduard Schilderinkstraat in Doetinchem is vannacht een persoon omgekomen.

Even na 03.00 uur rukte de brandweer uit richting het appartementengebouw. De brand bleef beperkt tot de woning maar omwonenden moesten uit voorzorg wel tijdelijk het pand verlaten. Bewoners mogen later terug naar hun woning. Voor vijf woningen is dit nog niet mogelijk in verband met rook of waterschade.

De getroffen flatwoning ligt op de tweede verdieping van het pand. Er kwam in eerste instantie veel rook vanaf. De brandweer wist uitbreiding van het vuur te voorkomen. Wie het slachtoffer is, dat is nog onbekend.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.