Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 14 juli 2016, 16:09

Onderzoek naar gestolen spullen leidt tot ontdekking hennepkwekerij

Laatst bijgewerkt: zondag 14:04 uur

TERBORG – Een onderzoek naar gestolen spullen in Terborg heeft de politie ook op het spoor gezet van een hennepkwekerij. Een 39-jarige man uit Terborg en een 33-jarige Doetinchemmer werden daarbij aangehouden.

De politie kwam de hennepteelt op het spoor nadat ze een onderzoek was begonnen naar gestolen goederen. Een gedupeerde van diefstal van een motorfiets had kort daarvoor bij de politie gemeld dat delen van zijn eigendom te koop werden aangeboden op Marktplaats. Het spoor leidde vervolgens naar een adres in Terborg. Daar vonden agenten de onderdelen van de gestolen motor terug. In een naastgelegen schuur stuitten de agenten ook op een hennepkwekerij met 230 hennepplanten. Daarop werd de Terborgenaar aangehouden. Terwijl de politie bezig was met het ontmantelen van de hennepkwekerij meldde de Doetinchemmer zich. Ook hij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de hennepteelt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.