Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 11 juli 2016, 17:26

Vrouw op de Rembrandtweg beroofd van haar gouden hanger

Laatst bijgewerkt: zondag 14:04 uur

DOETINCHEM – Een 51-jarige vrouw uit Doetinchem werd op maandag 11 juli omstreeks 8.10 uur beroofd van haar gouden hanger. De vrouw fietste over het viaduct dat over de nieuwe Oostelijke Randweg in Doetinchem gaat.

Ze kwam uit de richting van de Zuivelweg en reed in de richting van de Rembrandtweg. Boven op het viaduct zag ze dat er een onbekende man naast haar kwam fietsen. De man drukte met zijn lichaam tegen haar lichaam aan en pakte de gouden hanger die om haar halst hing vast. Hij trok zo hard dat haar halsketting knapte en hij de hanger, in de vorm van een hart, mee kon nemen. De man is daarna hard weggefietst.

De vrouw gaf als signalement van de dader het volgende door:

– Negroïde uiterlijk
– Tussen de 20 en 30 jaar oud
– Slank postuur
– Vrij kort, zwart haar
– Lichtgrijze sweater met lange mouwen en capuchon
– Donkerblauwe spijkerbroek

De man reed op een herenfiets. Na de beroving reed hij in de richting van de kastanjelaan. De politie vraagt getuigen die meer weten van deze overval of weten waar het hangertje in de vorm van een hartje is gebleven om contact op te nemen. Dat kan telefonisch 0900 8844 of anoniem bellen met Bel M. 0800 7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.