Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 juli 2016, 17:31

Auto uitgebrand op de Boeninksteeg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:04 uur

DOETINCHEM – Op de Boeninksteeg in Doetinchem is in de nacht van donderdag op vrijdag 8 juli een auto uitgebrand. De politie sluit brandstichting niet uit en is een onderzoek gestart.

Op de Boeninksteeg in Doetinchem is in de nacht van donderdag op vrijdag 8 juli een auto uitgebrand. De politie onderzoekt de oorzaak.

De hulpdiensten kregen net na middernacht de melding dat nabij de kruising van de Boeninksteeg met de Broekstraat een auto in brand stond. De brandweer bluste het vuur maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Omdat de politie brandstichting niet uitsluit, is de auto in beslag genomen voor nader onderzoek.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.