Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 juni 2016, 15:38

Doetinchemmer rijdt op de A18 door de wegafzetting

Laatst bijgewerkt: zondag 14:04 uur

DIDAM – De politie heeft zaterdagmiddag op de A18 bij Didam een 46-jarige automobilist uit Doetinchem aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Wegwerkers op de A18 kregen die middag rond 12.30 uur de schrik van hun leven toen de Doetinchemmer door de wegafzetting reed ter hoogte van de afrit naar Didam. Wonder boven wonder kwam de man zonder personen en materiaal te raken tot stilstand vlak voor een stilstaande vrachtwagen van de wegwerkers. De bestuurder werd buiten bewustzijn achter het stuur aangetroffen. Nadat hij door ambulancepersoneel was onderzocht kon aanvankelijk geen reden gevonden worden voor de toestand waarin de man zich bevond. Later rees het vermoeden dat hij drugs had gebruikt. Van de man is bloed afgenomen voor een bloedproef. Daaruit zal moeten blijken van welke stof de man onder invloed was. Hangende dit onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.