Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 juni 2016, 1:16

Politieauto botst tijdens achtervolging tegen trein

Laatst bijgewerkt: zondag 14:04 uur

DOETINCHEM – Een politieauto is zaterdagavond 18 juni op de Havenstraat in botsing gekomen met een trein. Niemand raakte gewond.

Rond 22.40 uur kwam de politieauto op de spoorwegovergang in botsing met de trein die vanuit Wehl op weg was naar het station in Doetinchem. In de trein zaten 15 passagiers. Niemand raakte gewond. De passagiers hebben de trein verlaten en het laatste deel naar het station gelopen. De politie auto raakte beschadigd aan de voorzijde en werd afgesleept.

Spoedmelding

De agent reed in verband met een spoedmelding met zwaailicht en sirene. Hij was onderweg om assistentie te verlenen aan agenten die een personenauto achtervolgden. De bestuurder van deze personenauto had een stopteken genegeerd en probeerde te ontkomen en reed met hoge snelheid door de bebouwde kom. De auto werd aangetroffen op de Torontostraat. De bestuurder was toen niet meer bij het voertuig aanwezig.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.