Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 juni 2016, 16:47

Politie controleert brom- en snorfietsen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:03 uur

DOETINCHEM – De politie heeft donderdag 16 juni op verschillende plekken in de gemeente Doetinchem gerichte controles uitgevoerd op brom- en snorfietsen. Niet stiekem maar gewoon duidelijk in het zicht. De nadruk lag op het hebben van een geldig rijbewijs en de constructie snelheid. De politie kijkt dan niet op een paar kilometer verschil, alleen grote afwijkende aantallen inclusief de correctie hebben de aandacht.

Resultaat: 39 gecontroleerd, 10 WOK meldingen. Een WOK (wachten op keuren) melding betekend dat de constructie snelheid te hoog ligt. Je krijgt dan een boete en mag niet verder rijden ivm de WOK melding. Je moet je scooter laten terugvoeren en een herkeuring aanvragen bij het RDW. Na de keuring mag je pas weer rijden. Rij je ondanks de melding toch, heb je een groot probleem en kan je scooter in beslag genomen worden.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.